Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, Sokos Hotel Vaakuna Ravintola Loiste

Tarjoilija Uusimaa 29.9.2018 ← Takaisin

Original Sokos Hotel Vaakuna on yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä rautatieasemaa vastapäätä. Tämän kauniin hotellin 10.kerroksesta löytyy tunnelmallinen Ravintola Loiste, joka palvelee asiakkaitaan aamuvarhaisesta iltamyöhään. Lisäksi täältä löytyy kesäisin myös yksi Helsingin parhaista näköalaterasseista.

Etsimme tähän eleganttiin 50-lukua henkivään ravintolaan kahta energistä a la carte-tarjoilijaa, jolla on loistavat tiimityötaidot. Olet myös jo päässyt työelämässä valloittamaan asiakaspalvelutaidoillasi sekä positiivisella asenteellasi.  Sinulla on aikaisempaa kokemusta jo jonkin verran ac-tarjoilijan työstä, hallitset oman aseman hoitamisen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Tarjoilijana vastaat asiakkaiden illan (tai lounaan) sujuvuudesta ja varmistat että heillä on onnistunut ravintolakäynti. Työssä tulee pärjätä suomeksi. 

Töitä on tarjolla vakituisesti noin 90h/3vko. Työsopimus tehdään suoraan ravintolan kanssa eli pääset nauttimaan myös Sokotelin henkilökuntaeduista sekä ison yrityksen taustatuesta. Työt alkavat mahdollisimman pian joten laita hakemus pikaisesti tulemaan. 

 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top