Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, Viikinkiravintola Harald

Tarjoilija Uusimaa 30.7.2018 ← Takaisin

 

Täällä saa oma viikinkipersoona näkyä ja räiskyä!

Olet osa viikinkikylän väkeä ja pidät huolta kylään tulevien vieraiden viihtymisestä. Osaat tarjoilun perusteet eikä carte-ravintolassa työskentely ole ihan ventovieras juttu sinulle, uskallat heittäytyä ja pistää itseäsi likoon. Kokemus hektisestä iltaravintolasta on plussaa ja palveluntasosi pysyy korkealla kiireessäkin. Täällä saat toteuttaa itseäsi ja kohdata asiakkaat astetta rennommalla tavalla. 

Työyhteisö on tiivis ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen, tuothan porukkaan oman roolisi hengen ylläpitämiseksi. Pidot paranee jos puhut sujuvaa suomea.

Harald on auki seikkailijoille viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme sinulle töitä noin 90h/3vko ja työt alkavat mahdollisimman pian. 

”Haraldissa onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa”

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top