Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Holiday Club Saimaalle Imatralle

Tarjoilija Etelä-Karjala ← Takaisin

Holiday Club Saimaa on täyden palvelun kylpylähotelli ja lomakeskus, josta löytyy tekemistä sisältä ja ulkoa vuoden ympäri. Hotellissa on 229 huonetta, sekä lisäksi loma-asuntoja ja huoneistoja. Siellä on myös monipuolinen ja laadukas ravintolamaailma. Le Biff -ravintolassa tarjoillaan meheviä pihvejä puuhiiligrillistä,  Easy Kitchenistä löytyy lounasbuffa ja sporttibaari O’Learys tarjoaa amerikkalaisia herkkuja urheilun ja hyvän ilmapiirin siivittämänä. Classic Pizzassa nautitaan herkullisista pizzoista ja salaateista sekä Beatles Barissa vietetään iltaa rennossa tunnelmassa nauttia suolaisista naposteltavista.

Holiday Club Saimaalla kaivataan kipeästi reipasta tarjoilijaa. Työt alkaisivat juhannukselta ja kestäisivät elokuun loppupuolelle asti. Jos sinulta löytyy kokemusta ravintolan salityöskentelystä sekä osaat valmistaa erilaisia juomasekoituksia, niin tää on ihan sun hommia. Laita siis välittömästi hakemusta tulemaan. 

Holiday Clubin työporukka on ihan mahtavaa, joten saat työskennellä rennossa ympäristössä kivojen kavereiden kanssa. Työtunteja tarjolla on sen verran, ettei tarvitse loppukesänä miettiä muita hommia.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top