Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Iso-Syötteelle, hotelli Iso-Syöte

Tarjoilija ← Takaisin

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa asiakkailleen viiden tähden elämyksiä ympäri vuoden. Iso-Syötteen lumo ei ylety ainoastaan suomalaisiin matkailijoihin vaan koko Eurooppa on lumoutunut Iso-Syötteen puhtaasta luonnosta ja maisemista.

Etsimme Iso-Syötteelle a´la carte osaajaa joulu- sekä kevätsesonkiin. Jos olet aina haaveillut työnteosta hiihtokeskuksessa, mutta et ole vielä saanut aikaiseksi lähteä, niin nyt on oiva tilaisuus käydä tutustumassa hieman lyhyemmässä pätkässä hiihtokeskuksen talveen.

Mitä edellytämme hakijalta? Kokemusta cartetarjoilusta tulee olla mielellään ainakin vuosi ja luonnollisesti joustavaa ja tinkimätöntä asennetta, jolla on mahdollisuus päästä pitkälle tällä alalla.

Mitä tarjoamme hakijalle? Keikat sijoittuvat n. viikoille 50-1 sekä 7-10. Aloitus ja lopetus ajankohta on jossain määrin joustava. Tunteja noihin jaksoihin tulee riittävästi. Majoitus löytyy.

 

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top