Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija joulukaudelle 2018 Helsinkiin, ravintola Graniittilinna

Tarjoilija Uusimaa 5.8.2018 ← Takaisin

Ravintola Graniittilinna on tunnettu maukkaista ja herkullisista ruoistaan, ensiluokkaisesta palvelustaan sekä tunnelmallisesta miljööstään, joka hemmottelee niin lounastajia kuin päivällis- ja illallisruokailijoita Helsingin Hakaniemessä. Kulttuurihistoriallisen talon vanhassa jumppasalissa pidetään ravinnosta huolta! 

Etsimme nyt Graniittilinnaan tarjoilijaa työskentelemään marras-joulukuun kovimmassa sesongissa. Tarjoilijana olet vastuussa mm. asiakkaiden viihtymisestä, asiakaspalvelun sujuvuudesta sekä asiakkaiden aikataulun pitävyydestä illan aikana. Toimit osana tiimiä ja puhallat yhteen hiileen kollegoiden kanssa. 

Olet a la carte-tarjoilun ammattilainen ja pystyt työskentelemään vuorotyön vaatimassa rytmissä. Et pura mahdollista huonoa päivääsi kollegoihin etkä asiakkaisiin vaan toimit aina ammattimaisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä työssä pitää pärjätä suomeksi.

Tarjoamme sinulle marras-joulukuulle 90h/3vko töitä. Mahdollista on aloittaa jo keikkailemalla aiemmin syksyllä. Ole meihin pikaisesti yhteydessä ja varmista syksyn työt Enjoyn kautta jo nyt. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top