Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija joulukaudelle 2018 Helsinkiin, ravintola Meripaviljonki

Sali Uusimaa ← Takaisin

Ravintola Meripaviljonki on ainutlaatuinen ja ympärivuotinen, meressä kelluva panoraamaravintola keskellä Helsinkiä. Ravintolan ruokatarjonta painottuu kala- ja äyriäisherkkuihin sekä sesonkien tarjontaan. 

Tarjoilijana Meripaviljongissa huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä ja illan sujuvuudesta omalta osaltasi. Sinulla on vahvaa kokemusta a la carte – tarjoilusta sekä asiakaspalvelusta ja koet nämä molemmat vahvasti sinun jutuksesi. Pyrit aina tekemään työsi vielä vähän paremmin etkä rappaa. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen ammattilainen jolta sujuu yhtälailla 2 hengen kuin 40 hengen dinnerin hoito. 

Töitä on Meripaviljongissa tarjolla marraskuun puolivälistä joulukuun loppuun. Pääosin viikonloppupainoitteisesti mutta varaustilanteen mukaan toki voi tulla myös arkivuoroja. Työ on vuorotyötä, iltapainoituksella. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa ja se mahdollistaa keikkailun laajemminkin oman halun ja jaksamisen mukaaan. Tule mukaan Enjoy-perheeseen ja varmista syksyn työt itsellesi! 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top