Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Kokkolaan, ravintola Pedrina`s

Tarjoilija Keski-pohjanmaa ← Takaisin

 

Reilusti maukasta TexMex-ruokaa suomalaiseen makuun!

Vuonna 1995 perustettu Kokkolan ravintola sijaitsee Isollakadulla Kokkolan keskustassa. Kesäisin lisänä on viihtyisä terassi. 

2003 avattiin Ylivieskaan Kärkkäisen kauppakeskukseen toinen Pedrina’s ravintola. Pedrinasta saat hampurilaisia, pihvejä, fingerfoodia, Tex-Mex ruokaa ym. Annoksia saa myös mukaan. Ravintoloissa on A-oikeudet.

Haemme nyt Kokkolan toimipaikkaan tarjoilijaa. Työ on kiireistä ja hyvää paineensietokykyä vaativaa. 

Edellytämme jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Iloista ja oma-aloitteista asennetta, sekä kykyä toimia itsenäisesti.

Tarjoamme vähintään 90/3vko mutta toki kesäkuun puolesta välistä alkaen on luultavasti täydet. Avustamme tarvittaessa majoituksen löytymisen kanssa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuun puoliväliin saakka. Lähde sinäkin nauttimaan aurinkoisesta merenrantakaupunki Kokkolan kesästä. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top