Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Kokkolaan, ravintola Pedrina`s

Tarjoilija Keski-pohjanmaa ← Takaisin

 

Reilusti maukasta TexMex-ruokaa suomalaiseen makuun!

Vuonna 1995 perustettu Kokkolan ravintola sijaitsee Isollakadulla Kokkolan keskustassa. Kesäisin lisänä on viihtyisä terassi. 

2003 avattiin Ylivieskaan Kärkkäisen kauppakeskukseen toinen Pedrina’s ravintola. Pedrinasta saat hampurilaisia, pihvejä, fingerfoodia, Tex-Mex ruokaa ym. Annoksia saa myös mukaan. Ravintoloissa on A-oikeudet.

Haemme nyt Kokkolan toimipaikkaan tarjoilijaa. Työ on kiireistä ja hyvää paineensietokykyä vaativaa. 

Edellytämme jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Iloista ja oma-aloitteista asennetta, sekä kykyä toimia itsenäisesti.

Tarjoamme vähintään 90/3vko mutta toki kesäkuun puolesta välistä alkaen on luultavasti täydet. Avustamme tarvittaessa majoituksen löytymisen kanssa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuun puoliväliin saakka. Lähde sinäkin nauttimaan aurinkoisesta merenrantakaupunki Kokkolan kesästä. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top