Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Mäntsälään, Hirvihaaran Kartano

Tarjoilija Uusimaa 30.10.2018 ← Takaisin

Upea ja historiallinen Hirvihaaran Kartano juhlii 100 vuotista taivaltaan tänä vuonna. Kartano on ollut osa Suomen historian tapahtumia ja vuodesta 1992 täällä on toiminut hotelli. Tänä päivänä näissä puitteissa juhlitaan, kokoustetaan, hemmotellaan, rakastutaan, nautitaan hyvästä ruuasta ja esimerkiksi saunotaan aidossa savusaunassa. 

Nyt sinulla on mahdollista päästä osaksi Hirvihaaran Kartanon tarinaa ja jättää jälkesi historiaan. Etsimme tarjoilijaa työskentelemään eri tehtävissä eli aamiaisilla, kokouksilla, a la cartessa ym. Sinulla voi olla jo vahva kokemus alasta entuudestaan tai voit olla aloitteleva. Tärkeää on asenne ja halu sitoutua niin Kartanoon kuin ravintola-alaankin. Täällä pääset tekemään töitä erilaisten tilaisuuksien parissa ja oppimaan uutta. Tukenasi on Hirvihaaran Kartanon työyhteisö sekä Enjoy perheen tuki. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn jossa työtunteja tulee noin 70-90h/3vko. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, myöhemmin sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan omille kirjoille. Oma auto mahdollistaa sujuvan kulkemisen työvuoroihin. Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti jo marraskuun alusta joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. 

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top