Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Maskuun, Kankaisten Golfravintola

Tarjoilija Varsinais-suomi 29.4.2019 ← Takaisin

Remontoitu Kankaisten Golfravintola avaa ovensa huhtikuussa ja etsii vielä riveihinsa yhtä tarjoilijaa kesäkaudelle. Ravintola on avoinna joka päivä klo: 8-22 ja arkisin sekä viikonloppuisin tarjoillaan maittava lounasbuffet. Iltaisin on tarjolla myös maittavia burgereita ja salaatteja. Ravintolan yhteydessä toimii myös kahvila.

Etsimme tarjoilijaa, joka on valmis ottamaan vastuuta ja tekemään monipuolisia töitä. Asiakaspalvelun lisäksi työhön kuuluu mm. kahvilatuotteiden valmistusta. Ravintolassa työskennellään välillä myös yksin, joten anniskelupassi vaaditaan. 

Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta tarjoilijan työstä, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on vielä tärkeämpää. Jotta pystyisit työskentelemään hyvin ravintolan vaihtelevien työaikojen mukaan olisi varmaan hyvä olla oma auto. 

Töitä on täydet tunnit kesä-heinäkuussa, toukokuussa ja syyskuussa voi olla vähän vähemmän. Palkkaus tes:n tai sopimuksen mukaan, riippuen työntekijän kokemuksesta. Työajanjakso on riippuvainen säästä/lämpötiloista eli kesän alkamisesta ja talven tulemisesta.

 Mikäli ylläoleva kuvaus sopii sinuun niin laita hakemusta tulemaan!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top