Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Naantaliin, After Sail 714

Tarjoilija Varsinais-Suomi 30.5.2018 ← Takaisin

Naantalin vierasvenesatama sijaitsee aivan vanhan kaupungin sykkivässä sydämessä. Kesällä 2017 sinne avattiin moderni veneilijöiden palvelukeskus ja ravintola After Sail 714. Ravintolassa ja sen viihtyisällä terassilla voivat niin veneilijät, turistit kuin naantalilaisetkin nauttia esim. kahvista, oluesta tai rennosta ruokailusta. Kaikki tuotteet kahvilan kakuista gourmee burgereihin tehdään itse laadukkaista raaka-aineista. Palvelukeskuksesta löytyy myös pieni vaatemyymälä ja veneilijöiden pesula sekä suihkut ja saunat.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluu pääasiassa ravintolan puolella työskentely, mutta myös muu asiakaspalvelu. Tarjoilutehtävien lisäksi on hyvä tietää kaikista muistakin vierasvenesataman alueen palveluista, joista veneilijät saattavat kysellä. 

Etsimme henkilö on oma-aloitteinen ja iloinen asiakaspalvelijaa, jolla on tarpeeksi työkokemusta työskennelläkseen a la carte ravintolassa itsenäisesti, sekä perustiedot viineistä ja drinkeistä. Kielitaidosta, anniskelupassista ja varavastaavan pätevyydestä plussaa.

Tarjolla on täydet tunnit kesäkuu-elokuu. Palkka sopimuksen mukaan. Tarvittaessa majoituskin järjestyy kesän ajaksi.  

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top