Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija, Radisson Blu Espoo

Tarjoilija Uusimaa 29.6.2018 ← Takaisin

Radisson Blu Espoo sijaitsee meren rannalla ja maisemat lisäävät rentouttavan vierailun tunnelmaa. Hotelli onkin liikematkustus- ja vapaa-ajan matkailijoiden suosiossa joka tarjoaa kutsuvan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen vapaa-ajalla sekä työpäivän ympärille. Alkuvuonna avautunut metroyhteys takaa vielä sujuvammat yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ja helsingin keskustaan pääsee 15 minuutissa.

Työnkuvaasi kuuluu hotellivieraiden hyvästä asiakaspalvelusta huolehtiminen, ruokatilausten vastaanottaminen, kassan käyttö ja laajasti a´la carte tarjoiluun kuuluvat tehtävät.

Plussaa on, että olet kiinnostunut työskentelemään eri osastoilla ja oppia talon tavat jotta voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja työnkuvasta tulee vaihteleva. Hotellissa on mahdollista työskennellä aamiais, lounas- ja illallis-serviisissä, kokousosastollla ja respassa. Odotamme erityisesti sosiaalista, iloista asennetta, nautit luonnostasi asiakaspalvelusta ja pystyt työskentelemään myös oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. 

Oman halun mukaan mahdollisuus siirtyä heti hotellin omille kirjoille, jolloin saavutat Sokotelin kattavat henkilöstöedut. Tunteja tähän työtehtävään tarjoamme alkuun Enjoyn kautta 60h/3vko, lisäksi voit tehdä lisäkeikkaa muissa hotelleissa ja ravintoloissa laajalti pääkaupunkiseudulla, saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä. 

 Hae heti hommiin merellisiin maisemiin! 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top