Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Sallatunturiin, Sallatunturin Tuvat

Tarjoilija ← Takaisin

Sallatunturi sijaitsee Itä-Lapin jylhissä maisemissa keskellä kauneinta luontoa. Matkailijat löytävät Sallatunturin seudulta koskematonta luontoa sekä kattavat matkailupalvelut.

”Salla – in the middle of nowhere. Erämaassa. Lapin lumoava luonto ja sopivasti arjesta poikkeavaa tekemistä. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja saunomista. Erinomaisen loman ainekset!

Me Sallatunturin Tuvilla haluamme teidän viihtyvän niin, että lomamuistot lämmittävät mieltä vielä kotonakin. Perheyrityksemme pitkäaikainen kokemus ja sympaattinen henkilökunta auttavat tekemään lomastanne monipuolisen ja unohtumattoman.”

Etsimme heidän joukkoonsa monipuolista ravintola-alan osaajaa, jolta luonnistuu á la carte tarjoilu kokemuksen tuomalla tavalla. Tuvilla on ruokailupalvelut aamusta iltaan, joten kaikki siltä väliltä kuuluu hakemamme tarjoilijan tehtäviin. Työt alkavat hetimmiten sopivan henkilön löydyttyä ja töitä riittää ainakin huhtikuun alkuun saakka.

Majoitus järjestyy lähietäisyydeltä ja vuokra on erittäin kohtuullinen. Et siis tarvitse välttämättä autoa mukaan.

Mikäli olet siis ammattilainen ravintola-alalla ja etsit muutaman kuukauden irtiottoa vaikka kaupungin kiireistä, tässä on loistava vaihtoehto. Laita hakemusta tulemaan niin aletaan työstämään asiaa eteenpäin.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top