Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Tampereelle ,Ravintola Frans & Marie

Tarjoilija Pirkanmaa 10.11.2018 ← Takaisin

Ravintola Frans & Marie sijaitsee Hotelli Ilveksessä, Koskikeskuksen kupeessa , Tampereen keskustassa. Frans & Marie on on rento ranskalainen bistro, jossa on iloinen sekä kupliva ilmapiiri ja laadukas ranskalainen keittiö.

Etsimme nyt asiakaspalvelutaitoisia tarjoilijoita vahvistamaan heidän omaa tiimiänsä pikkujoulukaudella. 

Tarjoilijana Frans & Mariessa huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä ja illan sujuvuudesta omalta osaltasi. Sinulla on jo kokemusta a la carte – tarjoilusta sekä asiakaspalvelusta ja koet nämä molemmat vahvasti sinun jutuksesi. Pyrit aina tekemään työsi vielä vähän paremmin ja asiakkaiden viihtyvyys on sinulle numero 1. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen ammattilainen, joka työskentelee hyvin myös tiimissä. Edellytämme myös hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Töitä on Frans & Mariessa tarjolla marraskuun alusta joulukuun loppuun. Pääosin viikonloppupainoitteisesti mutta varaustilanteen mukaan toki voi tulla myös arkivuoroja. Työ on vuorotyötä, iltapainoituksella. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa ja se mahdollistaa lisätyön tekemisen myös muissa asiakasyrityksissämme.

Tarjoamme sinulle keikkatyötä mukavassa ilmapiirissä oman elämäntilanteesi mukaan.

 Laitappa hakemusta tulemaan mikäli koet paikan omaksesi:)

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top