Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Tampereelle, Ravintola Näsinneula

Tarjoilija Pirkanmaa 6.10.2018 ← Takaisin

Ravintola Näsinneula palvelee asiakkaita arjen yläpuolella, Tampereen sydämessä , Näsinneulan näkötornin huipulla. Upeat maisemat kaupunkia ympäröivien järvien yli kruunaa korkeatasoisen ravintolaelämyksen.

Etsimme nyt a la carte tarjoilijaa vahvistamaan heidän tiimiään. Sinulla ei tarvitse vielä olla kymmenien vuosien kokemusta ravintola-alasta, tärkeämpää on ystävällinen asenne muita kohtaan sekä halu oppia mahdollisesti uuttakin. Asiakkaiden viihtyminen on sinulle tärkeintä ja annat oman työpanoksesi siihen että he lähtevät tyytyväisinä sekä haluavat myös palata uudestaan. Olet oma-alotteinen ja asiakastilanteissa toimit sujuvasti sekä suomen,-että englanninkielellä. Hygieniapassikin löytyy sinulta jo valmiiksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja inspiroivan työympäristön kaupungin huipulla. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat työn lisäksi myös täyden tuen työnantajaltasi myös urasi kehittämisessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuu toistaiseksi. Työ painottuu iltoihin sekä viikonloppuihin ja työtä on tarjolla n.90h/3 vko.

Mikäli olet etsimämme asiakaspalvelija, laita hakemus pian tulemaan meille:)

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top