Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Tampereelle, ravintola Winebridge

Tarjoilija Pirkanmaa 30.10.2018 ← Takaisin

Ravintola Winebridge Tampereen keskustassa on elokuussa 2018 avattu bistrotyylinen ravintola. Winebridge-ravintolassa on kaupungin laajin viinivalikoima sekä kuukausittain vaihtuva menu. Ravintolassa pyritään tuomaan erilaisia, kansainvälisiä ruokateemoja monipuolisesti esiin samoin kuin monipuolista viinivalikoimaakin. Ravintolassa järjestetään myös teemailtoja sekä viinitastingeja.

Nyt etsimme ravintolaan viineistä kiinnostunutta ja aikaisempaa kokemusta viinien parissa työskentelystä omaavaa tarjoilijaa. Odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelutyöskentelystä sekä tarjoilutehtävistä.  Asenteesi on reipas ja jaksat kiireessäkin hymyillä sekä palvellla asiakkaita loppuun asti, jotta he tulisivat myös uudelleen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimityöskentelijä.

Työ tulee olemaan ilta-sekä viikonlopputyötä ja työtä on tarjolla omaan aikatauluusi sopivasti. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat mahdollisuuden työllistyä myös muissa asiakasyrityksissämme.

Pistä hakemusta tulemaan, mikäli olet etsimämme asiakaspalvelija isolla A:lla, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top