Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Tampereelle, Scandic Hotel Rosendahl

Tarjoilija Pirkanmaa 3.5.2018 ← Takaisin

Scandic Hotel Rosendahl on viihtyisä kokoushotelli  Pyynikin kauniissa luonnonympäristössä Pyhäjärven rannalla, kuitenkin lähellä Tampereen keskustaa.

Tarjoilijan työtehtäviin hotelli Rosendahlissa kuuluu niin aamiaistarjoilu ja a la carte, sekä kokoustarjoilutehtävät. Hotellista löytyy niin aulabaari , kuin  viihtyisä a la carte ravintolakin sekä useita kokous/juhlatiloja.

Odotamme hakijalta kokemusta a la carte tarjoilusta, iloista ja pirteää asiakaspalveluasennetta, suomen kielen sujuvaa taitoa sekä hyviä työkaveritaitoja. Kesällä asiakaskuntaa ilostuttaa lapsiperheet, joten osaathan palvella hyvin mýös pikku-asiakkaitakin.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden mukaviin henkilöstöetuihin.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top