Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Turkuun, Aura Golf

Tarjoilija Varsinais-Suomi 30.5.2018 ← Takaisin

Aura Golf sijaitsee Ruissalon saarella, meren rannalla ja kauniiden ja ainutlaatuisten lehtojen keskellä. Uudeksi ravintolayrittäjäksi klubiravintolaan on valittu Jesse’s Dine Oy. Ravintolasta saa vitriinituotteiden lisäksi lounasta ja à la carte annoksia. Työmatka taittuu kätevästi bussilla tai pyörälläkin, matkan varrella kauniita maisemia ihaillen.

Tarjoilijan monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. ravintolan avaaminen ja sulkeminen, ruokien ja juomien tarjoilu, kassan käyttö, tilitykset ja ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

Työkokemuksen pitää olla riittävä itsenäiseen työskentelyyn. Vaatimuksina sujuva suomenkielen taito, hygienia- ja anniskelupassi sekä vastaavanpätevyys.

Palkka sopimuksen mukaan ja töitä on huhti-toukokuulta noin syyskuun puoliväliin.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top