Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Turkuun, ravintola Bassi

Tarjoilija ← Takaisin

Turun ytimeen, ainutlaatuisen upeaan miljööseen avautuu elokuussa kala- ja äyriäisruokiin erikoistunut ravintola Bassi.

Turkulaisten innolla odottama ravintola Bassi avautuu Turun parhaalle paikalle Aurajokirantaan. Ravintola sijaitsee täydellisesti remontoidun, historiallisen Bassin talon toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Bassin ravintoloitsija on turkulainen ravintola-alan kasvuyritys Manu Events.

Ravintola Bassin linjana ei ole fine dining vaan fun dining. Bassi tarjoaa iloista, sosiaalista syömistä – jaettavia annoksia ja rentoa tunnelmaa. Ravintolan erikoisuuksia ovat meren herkut, ja listalta löytyy esimerkiksi upea äyriäisvati. Ravintolan listalta löytyy myös laadukkaita liha-annoksia ja kasvisruokaan satsataan paljon.

Ravintola Bassi on auki maanantaista lauantaihin sekä lounasaikaan että iltaisin. Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva 150-paikkainen ravintolasali jakaantuu useampaan kokonaisuuteen, joista osa toimii kabinetteina. Ravintolan kolmanteen kerrokseen tulee klubitila, ja sen yhteydessä on kattoterassi.

Etsimme Bassiin ammattitaitoisia tarjoilijoita. Olet hyvä tiimipelaaja, joka haluaa uusia haasteita. Aikaisempaa kokemusta tarjoilijana vaaditaan, mutta vähintään yhtä tärkeää on iloinen asiakaspalvelijan olemus ja asenne! Lisäksi arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Työt alkavat 23.7. ja ovat joko täysiaikaisia tai osa-aikaisia. Työsopimus on määräaikainen 6.1.2019 asti ja se solmitaan alkuun työntekijän ja Enjoyn välille. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen on tarkoitus tehdä työsopimus asiakkaan kanssa eli on mahdollisuus työllistyä vakituisesti.

Mikäli haluat päästä työskentelemään upouudessa ravintolassa Turun keskustassa niin laita hakemusta tulemaan!

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top