Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Uuteenkaupunkiin, ravintolat Kahveli ja Kirsta

Tarjoilija Varsinais-Suomi 30.5.2018 ← Takaisin

Enjoy hakee a la carte- ja baaritarjoilijoita kesäksi Uuteenkaupunkiin, TOK:n ravintoloihin Kahveliin ja Kirstaan. Ravintolat sijaitsevat vierekkäin makasiinirannassa, Kaupunginlahden varrella, aivan Uudenkaupungin keskustassa. Ne ovat tunnelmallisia ja rentoja paikkoja syödä ja juoda ystävien seurassa. Kahvelissa voi nauttia illallista, maukkaita pizzoja tai viikoittain vaihtuvaa lounasta. Suositulla terassilla on mukava viettää iltaa nauttien kesäisestä Uudestakaupungista. Kirstassa tarjoillaan mm. paikallisia oluita sekä raikkaita drinkkejä ja samalla voi vaikka seurata urheilua isolta näytöltä. Myös Kirstasta saa ruokaa jos nälkä yllättää ja viikonloppuisin ravintola on auki aamutunneille. 

Kahvelin puolella tarjoilijoille kuuluu asiakaspalvelu eli mm. ruoka- ja juomatilausten ottaminen, juomien ja annosten tarjoilu pöytiin, laskutus sekä asiakkaiden viihtymisestä ja ravintolan siisteydestä huolehtiminen. Kahvelin mentyä kiinni voivat asiakkaat jatkaa iltaa Kirstan puolella, missä myynti painottuu enemmän juomapuoleen. 

Työt alkavat kesäkuun alussa sopimuksen mukaan ja kestävät elokuun loppuun. Paikkoja on tarjolla erilaisilla sopimuksilla, esim. täydet työtunnit tai osa-aikaisena noin 45h/3vk. Oma asunto Uudessakaupungissa (tai automatkan päässä)  on eduksi, mutta tarvittaessa majoituskin onnistuu kesätöiden ajaksi, pientä korvausta vastaan.

Jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tarjoilu- tai baarityöstä ja kesä kauniissa merellisessä kaupungissa kiinnostaa, saatat olla etsimämme henkilö! 

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top