Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Varkauteen, Konttiravintola Morton

Tarjoilija Pohjois-Savo ← Takaisin

Konttiravintola Morton avautui Varkauteen ensimmäisen kerran kesäksi 2014 ja on palvellut asiakkaita siitä lähtien joka vuosi toukokuulta elokuulle. Ravintola sijaitsee kauniilla järvenrantapaikalla Hertunrannan torilla, aivan Varkauden keskustan tuntumassa. 

Mortonissa olisi nyt tarjoilijalle töitä. Työt alkaisivat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuisivat elokuun loppupuolelle. Odotamme sinulta taitoa toimia kiireessä ja kokemus ravintolassa työskentelemisestä on plussaa.

Mortonissa tarjoilet asiakkaille raikkaita juomia sekä laadukkaita burgereita ja salaatteja, jotka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. 

Jos sinulla on kesäsuunnitelmat vielä auki ja reipas asenne, niin laita hakumusta tulemaan!

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top