Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Hankoon, heinäkuuksi

Tarjoilija Hanko 29.4.2019 ← Takaisin

Houkutteleeko Hangon kesä? Nyt se on mahdollista kokea!

Etsimme tarjoilijoita Hangon Satamakadulla sijaitseviin a la carte ravintoloihin.

Tarjoilijan työhön kuuluu mm. pöytien kattaminen, asiakkaiden vastaanottaminen, juoma- ja ruokatilausten ottaminen, ravintolasalin siisteydestä huolehtiminen ja drinkkien valmistus. 

Sinulla on aikaisempaa kokemusta a la carte tarjoilusta, perustiedot viineistä hallussa eikä sesonkipaikan hektisyys tule sinulle yllätyksenä.

Ravintola järjestää majoituksen pientä korvausta vastaan, joka veloitetaan palkastasi. Työt alkavat juhannuksen jälkeen ja kestävät vähintään heinäkuun loppuun. Palkkaus sovittavissa kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top