Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Helsinkiin, ravintola Cantina West

Sali Uusimaa ← Takaisin

Ravintola Cantina West on meksikolainen ravintola, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Kasarmikadulla. Cantina Westiin sisään astuessaan asiakas kohtaa lämpimän, mutta iloisen tunnelman. Raikas, tuore ja käsityönä valmistettu ruokatuote, Suomen laajin tequila-valikoima ja parhaat mansikkamargaritat – tätä ja paljon muuta on legendaarinen Cantina West! 

Hektiseen pikkujoulukauteen on nyt paikka osaavalle ja paineensietokykyiselle tarjoilijalle. Olet  valmis laittamaan itsesi likoon joka serviisissä. Pidät tunnelmaa yllä niin asiakkaille kuin työkavereillekin etkä anna huonon päiväsi näkyä ulospäin. Kohtelet asiakkaita lämpimästi ja jokaista asiakaskohtaamista arvostaen mutta annat oman persoonasi näkyä positiivisella tavalla.

Töitä on tarjolla marras-joulukuuksi noin 90h/3vko Lisäksi töitä on tarjolla myös viikonlopputarjoilijoille jolloinka työvuorot ovat aina perjantai- ja lauantai-iltaisin. 

Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa joka mahdollistaa työllistymisesi sekä ennen että jälkeen joulukauden niin halutessasi. 

 

 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top