Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita ja baaritarjoilijoita Tampereelle, Scandic Hotel Rosendahl

Tarjoilija Pirkanmaa 27.4.2019 ← Takaisin

Scandic Hotel Rosendahl on viihtyisä kokoushotelli  Pyynikin kauniissa luonnonympäristössä Pyhäjärven rannalla, kuitenkin lähellä Tampereen keskustaa. Etsimme nyt  tarjoilijoita sekä baaritarjoilijoita. Uudistettu a la carte ravintola sekä viihtyisä kesäterassi aukeaa vappuna 2019.

Tarjoilijan työtehtäviin hotelli Rosendahlissa kuuluu a la carte sekä baaritarjoilu, sekä kokoustarjoilutehtävät. Hotellista löytyy niin aulabaari,viihtyisä kesäterassi kuin  viihtyisä, keväällä uudistettava a la carte ravintolakin sekä useita kokous/juhlatiloja.

Odotamme hakijoilta kokemusta a la carte tarjoilusta,baaritarjoilusta, iloista ja pirteää asiakaspalveluasennetta,  erityisruokavalio tuntemusta,suomen kielen sujuvaa taitoa sekä hyviä työkaveritaitoja.  

Kesällä asiakaskuntaa ilostuttaa lukuisat lapsiperheet, joten osaathan palvella hyvin mýös pikku-asiakkaitakin.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden mukaviin henkilöstöetuihin.

Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa

Työt alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan joten pistäpä hakemusta tulemaan.

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top