Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Rukalle talveksi 2018-2019, Restamax

Tarjoilija Lappi ← Takaisin

Etsimme à la carte -tarjoilijoita Rukalle Restamaxin useampaan kohteeseen talveksi 2018-2019.

Ruka on erittäin suosittu hiihtokeskus aivan Pohjois-pohjanmaan ja Lapin rajalla. Ruka on erityisesti nuorten laskijoiden suosiossa ja sijaintinsa sekä hyvien kulkuyhteyksiensä vuoksi myös ulkomaalaisia turisteja on alueella riittämiin. Rukan kylä on itsessään erittäin idyllinen ja kompakti, joten kaikki ravintolat sijaitsevat lähekkäin, joka helpottaa työskentelyä useammassakin kohteessa. Etsimme tarjoilijoita ja baaritarjoilijoita mm. seuraaviin kohteisiin:

Ravintola Villisika: Villisika on aivan eturinteiden alla sijaitseva tunnelmallinen perheravintola, josta löytyy evästä moneen makuun. Pisteen alabaari pitää huolen siitä että illalla janoiset ja musiikin perässä tulevat asiakkaat saavat omansa.

Colorado Bar & Grill: Erittäin suosittu päivän ja alkuillan ruokaravintola sekä sporttihenkinen pub. Ruoka on amerikan etelävaltioiden innoittamaa Mexicolaisella twistillä höystettynä. Samaan henkeen toimii myös Itä-Rukalla sijaitseva Colorado Express joka tarjoaa mm. burgerit, wingsit ja ribsit.

Bistro: Uusi Rukan Bistro palvelee erityisesti innokkaita laskijoita ja sijaitsee Itä-Rukalla. Erittäin suosittu lounaspaikka mäessä viihtyneille nälkäisille. 

Stefan’s Steakhouse: ”Stefula” on tunnettu pihviravintola, jossa pääsee rakentelemaan omaan makuun sopivia laadukkaita annoksia. Hienostunut, mutta rento tunnelma viihdyttää niin asiakkaita kuin työntekijöitäkin loistavasti.

Hommiin kuuluu paikasta riippuen kassatarjoilua, cartetarjoilua sekä alkoholinmyyntiä. Tokihan kaikki ravintolaan kuuluvat tehtävät kuuluvat asiaan.

Toivomme että sinulta löytyy kokemusta ravintola-alalta tai ainakin asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Osaan ravintoloista on toki vaatimuksena cartea sisältävä työhistoria. Tärkeimpänä ominaisuutena kuitenkin on iloinen asenne ja hyvä työmoraali. 

Tarjolla on useammanlaista ajanjaksoa, aina koko kauden pesteistä (marraskuu-vappu) lyhyempiin setteihin esim. joulusesonki, hiihtolomat tai pelkkä huhtikuu. Tunteja riittää kyllä vaikka hiljaisempina aikoina saa nauttia välillä useammastakin peräkkäisestä vapaapäivästä. Joulusesongin/hiihtolomien sekä huhtikuun aikana pidemmät vapaat ovat hieman tiukemmassa =).

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top