<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Sallaan talvikaudeksi 2019-2020, Sallatunturin Tuvat

Tarjoilija Lappi 30.10.2019 ← Takaisin

Sallatunturin Tuvilla majoitut korkeatasoisissa ja kodikkaissa tuvissa. Kaikissa tuvissamme on onnistuneen loman perusvarustelu. Tarjoamme aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Lähiruoka ja aidot lappilaiset maut ovat á la carte –ravintolamme vahvuuksia. Ravintola Kielan ruokalistalla on suussasulavia tulkintoja muun muassa porosta, lohesta, siiasta ja leipäjuustosta. Kielan ilmapiiri on kodikas ja välitön. Paistinkääntäjien veljeskunta on myöntänyt ravintola Kielalle järjestön kilvet tunnustukseksi ruoan ja palvelun laadusta. Chaîne des Rôtisseurs on ranskalainen gastronominen järjestö, joka vaalii paikallista ruokakulttuuria kansallisia keittiöitä kunnioittaen.

Etsimme hienoon joukkoon tarjoilijoita, joilla pysyvät lautaset kädessä eikä sormi mene suuhun kiireisimpinäkään iltoina.

Edellytämme hakijoilta vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista asiakaspalveluhenkistä asennetta. Suurin osa asiakkaista on ulkomailta, joten suomen kielen lisäksi vähintään englannin tulee taittua, muu kielitaito on plussaa. 

Tarjoamme mainion mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään tarjoilijana, hienojen työkavereiden ja ruokatuotteen parissa. Työympäristönä on vuonna 2014 valmistunut lämpöhirsitalo jossa ravintolakin loistaa uutuuttaan. Lumisen aidon Lapin luonnon jonka hiljaisuus ja rauha ovat vertaansa vailla. Vähintään täydet tunnit ja erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoitus löytyy läheltä huokeaan hintaan. Työt alkavat marras-, joulukuun vaihteessa ja kestävät huhtikuuhuun saakka. Valitut henkilöt työllistyvät Enjoyn kautta.

Mikäli olet mielestäsi etsimämme henkilö niin ei muuta kuin hakemusta tulemaan ja siinä muuten menee vain alle minuutti. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top