Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Tampereelle, Scandic Hotel Rosendahl

Tarjoilija Pirkanmaa 30.10.2018 ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia 6 eri maassa. Suomessa Scandikilla on 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla ja valikoimiin ja valikoimiin kuuluvat myös myös Scandic hotellien lisäksi Cumulus City & resort hotellit, kansainväliset Hilton hotellit ja Holiday Inn hotellit, Crowne Plaza , Indigo Helsinki Bpuleward sekä Seurahuone Helsinki. Scandic Hotels on valittu vuoden 2017 sekä 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place to work tutkimuksessa.

Scandic Hotel Rosendahl hakee ammattitaitoisia tarjoilijoita vahvistamaan heidän tiimejään. 

Hotellissa toimii a la carte ravintola sekä useita kokous ja juhlatiloja, joten työtehtävät vaihtelevat aamiaistarjoilusta a la carte tarjoiluun sekä kokouskahvituksista vaativiin istuviin illallisiin.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä, ja koet  myös että asiakaspalvelutyö on kutsumusammattisi. 

Pidät kiireessä työskentelystä sekä olet mukava myös muille työkavereille. 

Tarjoamme sinulle työpaikan suuressa organisaatiossa sekä mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin ja Scandikin mahtaviin henkilöstöetuihin jossain vaiheessa.  Työtä tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikossa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top