Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Uuteenkaupunkiin, ravintolat Kahveli ja Kirsta

Tarjoilija Varsinais-suomi 29.6.2019 ← Takaisin

Enjoy hakee a la carte- ja baaritarjoilijoita kesäksi Uuteenkaupunkiin, TOK:n ravintoloihin Kahveliin ja Kirstaan. Ravintolat sijaitsevat vierekkäin makasiinirannassa, Kaupunginlahden varrella, aivan Uudenkaupungin keskustassa. Ne ovat tunnelmallisia ja rentoja paikkoja syödä ja juoda ystävien seurassa. Kahvelissa voi nauttia illallista, maukkaita pizzoja tai viikoittain vaihtuvaa lounasta. Suositulla terassilla on mukava viettää iltaa nauttien kesäisestä Uudestakaupungista. Kirstassa tarjoillaan mm. paikallisia oluita sekä raikkaita drinkkejä ja samalla voi vaikka seurata urheilua isolta näytöltä. Myös Kirstasta saa ruokaa jos nälkä yllättää ja viikonloppuisin ravintola on auki aamutunneille. 

Kahvelin puolella tarjoilijoille kuuluu asiakaspalvelu eli mm. ruoka- ja juomatilausten ottaminen, juomien ja annosten tarjoilu pöytiin, laskutus sekä asiakkaiden viihtymisestä ja ravintolan siisteydestä huolehtiminen. Kahvelin mentyä kiinni voivat asiakkaat jatkaa iltaa Kirstan puolella, missä myynti painottuu enemmän juomapuoleen. 

Työt alkavat kesäkuun aikana ja kestävät elokuun loppuun. Paikkoja on tarjolla erilaisilla sopimuksilla, esim. täysillä tunneilla tai osa-aikaisena noin 90h/3vk. Oma asunto Uudessakaupungissa (tai automatkan päässä) on eduksi, mutta tarvittaessa majoituskin onnistuu kesätöiden ajaksi, pientä korvausta vastaan.

Jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tarjoilu- tai baarityöstä ja kesä kauniissa merellisessä kaupungissa kiinnostaa, saatat olla etsimämme henkilö! 

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top