Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Uuteenkaupunkiin, ravintolat Kahveli ja Kirsta

Tarjoilija Varsinais-suomi 29.4.2019 ← Takaisin

Enjoy hakee a la carte- ja baaritarjoilijoita kesäksi Uuteenkaupunkiin, TOK:n ravintoloihin Kahveliin ja Kirstaan. Ravintolat sijaitsevat vierekkäin makasiinirannassa, Kaupunginlahden varrella, aivan Uudenkaupungin keskustassa. Ne ovat tunnelmallisia ja rentoja paikkoja syödä ja juoda ystävien seurassa. Kahvelissa voi nauttia illallista, maukkaita pizzoja tai viikoittain vaihtuvaa lounasta. Suositulla terassilla on mukava viettää iltaa nauttien kesäisestä Uudestakaupungista. Kirstassa tarjoillaan mm. paikallisia oluita sekä raikkaita drinkkejä ja samalla voi vaikka seurata urheilua isolta näytöltä. Myös Kirstasta saa ruokaa jos nälkä yllättää ja viikonloppuisin ravintola on auki aamutunneille. 

Kahvelin puolella tarjoilijoille kuuluu asiakaspalvelu eli mm. ruoka- ja juomatilausten ottaminen, juomien ja annosten tarjoilu pöytiin, laskutus sekä asiakkaiden viihtymisestä ja ravintolan siisteydestä huolehtiminen. Kahvelin mentyä kiinni voivat asiakkaat jatkaa iltaa Kirstan puolella, missä myynti painottuu enemmän juomapuoleen. 

Työt alkavat touko -kesäkuun aikana ja kestävät elokuun loppuun. Paikkoja on tarjolla erilaisilla sopimuksilla, esim. täysillä tunneilla tai osa-aikaisena noin 90h/3vk. Oma asunto Uudessakaupungissa (tai automatkan päässä) on eduksi, mutta tarvittaessa majoituskin onnistuu kesätöiden ajaksi, pientä korvausta vastaan.

Jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tarjoilu- tai baarityöstä ja kesä kauniissa merellisessä kaupungissa kiinnostaa, saatat olla etsimämme henkilö! 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top