Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tilaustarjoilijoita Lahteen ja lähiympäristöön

Tarjoilija Kanta-Häme ← Takaisin

Etsimme asiakasyrityksiimme Lahteen ja ympäristökuntiin keikkatarjoilijoita vahvistamaan asiakkaiden omia tiimejä erilaisiin tilaisuuksiin. 

Tilaisuuden luonteet vaihtelevat kokouslounaista vaativiin istuviin illallisiin. 

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä ja koet että asiakkaiden kokonaisvaltainen viihtyminen on sinulle tärkeää työssäsi. Pidät kiireessä työskentelemistä ja olet positiivinen persoona. Työtehtävät saattavat sisältää itsenäisiä työtehtäviä, mutta saatat myös toimia osana isoa tiimiä riippuen tilaisuuksien luonteesta. Oma-aloitteisuus ja tiimissä toimiminen onkin tärkeä osa persoonaasi.

Edellytämme 

-kokemusta tarjoilijan tehtävistä

-hygieniapassia

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä joustavasti ja sopivasti oman elämäntilanteesi mukaan. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle sekä lisä-ansioita haluaville. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten laitappa hakemusta tulemaan samantien. 

 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top