Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tilaustarjoilijoita Turkuun, Pikisaaren Meripaviljonki

Tarjoilija Varsinais-Suomi 30.5.2018 ← Takaisin

Hirvensalon Pikisaaresta löytyy 1904 valmistunut upea huvilarakennus, joka toimii pursiseuran kerhotalona, mutta josta löytyy myös kaikille asiakkaille avoinna oleva ravintola. Silloin kun Meripaviljonki ei ole varattu yksityistilaisuutta varten, voi siellä tilata ruokaa a la carte listalta. Ravintola on kesäkaudella auki viitenä iltana viikossa. 

Tarjoilijoita tarvitaan etenkin yksitystilaisuuksiin eli tilaustarjoiluun, mutta jos sinulla on kokemusta a la carte tarjoilusta, voi töitä olla myös muina iltoina. Tilaustarjoilijana sinulta vaaditaan aikaisempaa työkokemusta häissä tms. juhlatilaisuuksissa tarjoilijana toimimisesta eli osaat kantaa vähintään kolme lautasta kerralla, tiedät miten viini kuuluu tarjoilla ja laseja täynnä oleva tarjotin pysyy käsissäsi. Oma auto olisi hyvä olla, mutta ei välttämätön.

Vuoroja on viikonloppuisin ja ne ovat yleensä pitkiä koko päivän vuoroja tai iltaan painottuvia. Palkka sopimuksen ja työkokemuksen mukaan.  

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top