Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Väliaikatarjoilija Tampereelle, Tampereen Työväenteatteri

Tarjoilija Pirkanmaa 6.11.2018 ← Takaisin


Tampereen Työväenteatteri sijaitsee Tampereen keskustassa, Hämeenpuistossa. Teatteri on toiminut jo vuodesta 1901 ja siellä vierailee vuosittain noin 150 000 teatterin ystävää.

Etsimme nyt väliaikatarjoilijaa huolehtimaan teatterivieraista ennen ja jälkeen näytösten sekä väliajalla. 

Työnkuvaan kuuluu erilaiset anniskelutehtävät, tarjoilutyöt sekä mm. yleisen siisteyden ylläpitäminen. Työ on mukavan kiireistä ja vaihtelevaa asiakaspalvelua mielenkiintoisessa ja hiukan erilaisessa ympäristössä.

Edellytämme hakijalta oma-alotteisuutta, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä jonkin verran jo kokemusta tarjoilutehtävistä.  

Töitä on tarjolla näytösiltoina keskiviikko-lauantai, lauantaina mahdollisuus tehdä pidempää päivää.Työ sopii loistavasti myös opiskelijalle:)

Työt alkavat syyskuun alussa ja kestää teatterin syys ja kevätkauden.

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top