Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vastaanottovirkailija Original Sokos Hotel Albert & Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Vastaanottovirkailija Uusimaa 27.2.2019 ← Takaisin

Original Sokos Hotel Albert on kodikas ja elämänmakuinen 95 huoneen hotelli, joka huokuu Punavuoren kaupunginosan persoonallista charmia ja ympäröivien kortteleiden henkeä. Albertin henkilökunta osaa lukea vieraiden tarpeet. Kotia ei voita mikään, mutta Original Sokos Hotel Albertin lämmin tunnelma pääsee lähelle. Albertin henkilökunta on tunnettua palveluasenteestaan ja moniosaamisestaan. Albertissa ei tunneta osastorajoja ja palvelukulttuuri elää vahvana.


Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Tapiola Gardeniin on helppo tulla monelta suunnalta. Hotellin vieressä on Ainoan ostoskeskus ja kivenheiton päässä sijaitsevat myös Tapiolan kulttuurikeskus ja kiinnostava museokeskittymä WeeGee. Grill It! –ravintolan lista yhdistelee perinteisen grillauksen ja erinomaiset raaka-aineet. Tapiola Gardenissa on kuntoiluhuone, sauna sekä uima-allas pikku pulahduksiin.
 

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA luomaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä molemmissa taloissa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Olet vuorovaikutustaitoinen, omatoiminen ja tehokas. Edellytät työltäsi vastuuta ja tarkkuutta sekä tykkäät hektisestäkin työympäristöstä. 

Tulet työskentelemään sekä Original Sokos Hotel Albertissa että Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa tasapuolisesti. Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan monipuoliset työtehtävät sekä mm. asiakaspalvelu hotellin aulabaarissa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on anniskelusta vastaavan hoitajan pätevyys ja hygieniapassi.

Tarjoamme monipuolisen ja innostavan työympäristön, jossa on mahdollisuus oppia, kehittyä ja laajentaa osaamista. Saat ympärillesi myös mukavat ja osaavat työkaverit. Lisäksi saat S-ryhmän laajat henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet. 
Työaika on keskimäärin 80h / 3vko ja sopimus on voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Anniina Laiho puh 0504087682. 
Lähetä hakemus ja cv mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).

 

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.
#wemakehospitalityhappen

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top