Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vastaanottovirkailijoita kesäkaudelle Ikaalisiin, Scandic Ikaalisten Kylpylä

Vastaanottovirkailija Pirkanmaa ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia 6 eri maassa. Suomessa Scandikilla on 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla ja valikoimiin ja valikoimiin kuuluvat myös myös Scandic hotellien lisäksi Cumulus City & resort hotellit, kansainväliset Hilton hotellit ja Holiday Inn hotellit, Crowne Plaza , Indigo Helsinki Bouleward sekä Seurahuone Helsinki. Scandic Hotels on valittu vuoden 2017 sekä 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place to work tutkimuksessa.

 Scandic Hotel Ikaalisten Kylpylä on viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja korkeatasoista viihdettä sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Hotellissa on monta ravintolaa, kahvila sekä rento ja viihtyisä pubi. Oma iskelmä- ja tanssimusiikkiin keskittynyt ravintola Violetta vetää puoleensa tanssimusiikin ystäviä ja vakiotanssien taitajia. Viihde-iltoina parketilla pyörähdellään iskelmätaivaan kirkkaimpien tähtien tahtiin.

Etsimme nyt ammattitaitoisia vastaanottovirkailijoita kesäksi vahvistamaan heidän omia tiimejään. 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä , Opera/Scorpio-järjestelmän tuntemusta,iloista asiakaspalveluasennetta sekä sujuvaa suomen  että englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan suuressa organisaatiossa sekä mahdollisuuden monipuolisiin vastaanotontyötehtäviin. 

Työtä tarjolla keskimäärin 90 h / 3 viikossa. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa.Työt alkavat viimeistään kesäkuussa ja jatkuu elokuun loppuun asti.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top