Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vastaava baaritarjoilija Turkuun, Runostuoppiin

Baaritarjoilija Varsinais-Suomi 28.6.2018 ← Takaisin

Runosmäessä jo vuodesta 1974 toiminut Runostuoppi tarjoaa lähiökulttuuria parhaimmillaan! Runostuopissa on biljardipöytä ja siellä seurataan myös urheilua. Viikonloppuisin pääset nauttimaan karaokesta ja bändi-iltoina musiikista ammattilaisten esittämänä.  

Baaritarjoilijan tehtäviin kuuluu mm. baarin avaaminen, myynti, tilitykset ja varavastaavana toimiminen. Aukioloajat ovat su-to klo 10-23 ja pe-la 10-05, joten tarjolla on sekä aamu- että ilta/yövuoroja.

Tehtävään haetaan anniskelupassin omistavaa, suomenkielistä, palveluhenkistä baarityöntekijää, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. 

Työ on ainakin osa-aikaista, mutta kesällä vuoroja on tarjolla paljon. Voimme mahdollisesti myös tarjota lisätyötä muissa ravintoloissa niin halutessasi. Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksen lähettämisessä. Mukava työpaikka ja työkaverit odottavat sinua!

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top