Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoromestari Bistro Nemoon kylpylähotelli Peurunkaan

Vuoromestari Keski-Suomi ← Takaisin

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla 30 km päässä Jyväskylästä Peurunka-järven rannalla. Hotellissa on tarjolla monipuolinen valikoima liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä kattavat ravintolapalvelut.

Bistro Nemo on hotellin kylpyläpuolen sydän, jossa ruokailee tai kahvittelee vaivattomasti koko perhe. Tarjolla on kahvilavalikoiman lisäksi erilaisia salaatteja, burgereita, pizzaa, taskuja, sormisyötäviä sekä lastenannoksia. Kylpylässä asiakkaita palvelee myös allasbaari, jossa voi nauttia Bistro Nemon virvokkeista ja muusta valikoimasta.

Nyt haemme Nemoon vuoromestaria. Vastuullasi on tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, töiden organisointi, työvuorolistojen laatiminen, tilausten tekeminen, bistron viestinnästä vastaaminen ja kaikissa työvuoroissa toimiminen. Osaat käyttää myös kassaa, sillä myyt työssäsi ruuanlaiton lisäksi liikunta- ja kylpyläpalveluita sekä kahvilatuotteita.

Sinulla on vankka kokemus keittiön esimiestyöstä ja ihmisten johtamisesta. Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen moniosaaja ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Jos kolahti, laita välittömästi hakemus tulemaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top