Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoromestari/kokki Ivaloon kesäksi, Hotel Ivalo

Kokki Lappi ← Takaisin

 

Hotelli Ivalo on laatua arvostavien lapinkävijöiden kohtauspaikka, jossa kansainvälinenkin elämä sykkii kaikkina vuodenaikoina.

Tule nauttimaan hyvästä huolenpidosta, keittiömestarimme herkuista sekä unohtumattomista luontoelämyksistä. Tule perheesi kanssa, ryhmänä tai kaveriporukalla – meillä viihtyvät myös oman tiensä kulkijat.

Keittiömestarimme valmistamien suussasulavien Lapin herkkujen lisäksi pääravintolamme tarjoaa rauhallisen, vuodenaikojen kaunistaman näkymän Ivalojoelle. Ravintolassa on 200 paikkaa ja se on tarvittaessa jaettavissa kolmeksi erilliseksi tilaksi. 

Etsimme keittiöön vuoromestaria jonka tehtäviin kuuluu keittiömestarin tuuraaminen ja toimiminen hänen oikeana kätenä. Eli monipuoliset keittiön työt olisi tarjolla. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta vuoromestarina toimimisesta. Oma aloitteista asennetta ja hyvää paineensietokykyä.

Tarjoamme mahtavan työpaikan Ivalojoen varrella joka on perheomisteinen hotelli. Kalaisat lähi vesistöt kuten Ivalojoki ja Inarijärvi. Eli vapaa ajan vietto ongelmia ei näissä luonnon kaunissa maisemissa ole.

Erittäin kilpailukykyisen palkan sekä majoituksen huokeaan hintaan. Loistavat työkaverit ja puitteet kehittää itseään esimiehenä. Oikealla henkilöllä mahdollisuus vakinaistua ja jatkaa myös talvisesonki 2019-2020. Aluksi valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Mikäli kiinnostuit niin laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät aluksi elokuun loppuun saakka.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top