Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoromestari Siilinjärvelle, ravintola Antell Yara

Vuoromestari Pohjois-savo ← Takaisin

Antellin perinteikäs, vuodesta 1880 toiminut perheyritys tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomea. Antelilla hyvä maku on kaikki kaikessa ja heidän itse tekemänsä ruoka tuoksuu, näyttää ja tuntuu hyvältä. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista. 

Nyt Antell etsii Siilinjärvelle vuoromestaria Yaran tehtaalle lounas- ja edustuskeittiöön. Työ on pääsääntöisesti arkityötä, edustustilaisuuksia on hetkittäin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vuoromestarina saat osallistua ruokalistasuunnitteluun ja sinulta sujuu keittiön taustatyöt tavaran tilauksista inventaarioiden tekemiseen.

Kokkaaminen on sinulle intohimo ja seuraat alan trendejä. Sinulla on jo pari vuotta kokemusta keittiön esimiestyöstä. Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on intoa myös kehittyä työssäsi. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja positiivinen, sekä tunnet tekeväsi työtä asiakasta varten. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top