Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäälikkö Helsinkiin, Finlandia-talo

Kokki Uusimaa ← Takaisin

Finlandia-talossa sijaitseva Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talon tapahtumiin. Ravintola mukautuu aina asiakkaidensa mukaisesti pienistä palavereista kahvikupillisen ääressä, muutaman kymmenen hengen rentoihin lounaisiin tai vaikkapa tuhannen vieraan gaalaillallisiin. Finlandia-ravintolan ruokafilosofian peruspilareita ovat pientuottajien monipuolinen anti, ekologiset ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo.
Tähän klassiseen ja arvostettuun taloon etsimme nyt vuoropäälikköä kylmän keittiön puolelle vahvistamaan talon olemassa olevaa tiimiä.

Työtehtäväsi koostuvat kallan puolen tiimin johtamisesta ja ohjaamisesta, tilausten tekemisestä ja muutaman excel taulukon hoitamisesta käytännön työtä unohtamatta. Toimit yhdessä keittiön muiden esimiesten kanssa toteuttaaksesi asiakkaiden toiveet laadukkaasti ja tehokkaasti. Toimit lisäksi oman tiimisi vetäjänä ja vastaat kylmän keittiön kokonaisvaltaisesta toiminnasta.  

Odotamme sinulta vankkaa kylmän puolen keittiön osaamis- ja esimiestaustaa. Olet vahva tiimipelaaja, joka motivoi ja ohjeistaa muita tiiminjäseniä omalla toiminnallaan. Olet siis vahva ammattilainen, etkä vierasta toimiston tietokonetta ja sieltä löytyviä excel taulukoitakaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja toimia osana mahtavaa tiimiä. Työt alkavat elokuun aikana sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa Enjoy:n kautta, mutta tulevaisuudessa siirryt suoraan talon kirjoille.  

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top