Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäälikkö Helsinkiin, Radisson Blu Seaside

Vuoromestari Uusimaa ← Takaisin

Stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on mieleenpainuva ja tunnelmallinen hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä. Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan.
Hotellin keittiössä on tällä hetkellä tilaa vuoropäälikölle.

Vuoropäälikön tärkein tehtävä on olla työvuorojen kirkkain tähti. Johdat keittiön tiimiä ja pidät huolta, että hommat hoituvat sujuvasti kovemmissakin tyrskyissä. Käytännön työn lisäksi osallistut tilausten ja työvuorolistojen suunnitteluun. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hotellien keittiössä pyörimisestä. Tunnet hotellien päivärytmit hyvin aamupalalta myöhäisillan carteen asti. Pystyt tarvittaessa pohtimaan seuraavan viikon tarpeita samalla, kun pyörit piisin sykkeessä. Et hätkähdä yllättäviä tilanteita ja motivoit toiminnallasi, myös kollegoitasi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen 112,5h/3vko ja työsopimus tehdään suoraan Sokotel Oy.n kanssa ja erityisen hyvänä lisänä saat kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.
Kiinostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä ja seilahda Seasideen!

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top