Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Espooseen, ravintola Britannia

Vuoropäällikkö Uusimaa 29.5.2018 ← Takaisin

Ruokaa, juomaa, rentoa meininkiä, livemusaa ja hyviä tyyppejä – tätä ja paljon muuta tarjoaa Espoontorilla sijaitseva ravintola Britannia. 

Etsimme nyt tähän mutkattomaan brittihenkiseen ravintolaan vuoropäällikköä. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta esimiestyöstä ja olet sujuvasanainen tyyppi niin baarissa kuin salissakin. Vuoropäällikkönä johdat porukkaa, teet suorittavaa työtä, tilität, inventoit ja hanskaat moninaiset vastuuasiat. Koska Britannia tarjoaa myös lounasta, odotamme että sinulla ei ole lautasallergiaa. Erikoisoluiden tuntemus on aina plussaa. 

Tarjoamme sinulle täydet työtunnit sekä mahdollisuuden siirtyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseksi tekijäksi. Työkaverit ovat timanttisia ja oma persoonasi saa täällä näkyä. Työt alkavat mahdollisimman pian oikean tyypin löydyttyä. 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top