Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, NAUGHTY BRGR:iin

Vuoropäällikkö Uusimaa ← Takaisin

Naughty BRGR- burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta!

Kaupungin keskeiselle pelipaikalle, Lönnrotinkadulle haetaan nyt osaavaa ja ammattitaitoista vuoropäällikköä.

Vastaat toiminnan sujuvuudesta, asiakkaiden viihtyvyydestä sekä työntekijöiden fiiliksen ylläpitämisestä ja opastamisesta. Olet työtä pelkäämätön aito asiakaspalvelija, jolta ei vitsit lopu kiireenkään keskellä.  Osaat tukea työntekijöitäsi ja tsempata heitä parhaaseen mahdolliseen tulokseen. 

 

Tarjoamme sinulle täydet 112,5h/ 3vko huipussa työyhteisössä, jossa pääset olemaan oma rento ja rempseä itsesi. Työsopimuksesi tehdään Enjoyn kanssa, joten saat työnantajan tuen Naughty BRGR tiimin lisäksi myös meiltä.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten jos NAUGHTY BRGR- maailma alkoi houkuttelemaan, laita hakemus pikapuolin meille!

Lisätietoja saat Heli Tiimolta 044 776 4514 tai Paula Ulviselta 044 705 1196

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top