Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, Radisson Blu Seaside Hotel, Bistro Gimis

Vuoropäällikkö Uusimaa 24.2.2019 ← Takaisin

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä. 

OLETKO ETSIMÄMME VUOROPÄÄLLIKKÖ BISTRO GIMIKSEEN?

Bistro Gimis on kunnianosoitus Stadille ja erityisesti sen kaduille ja katukulttuuriin liittyville ilmiöille. Bistro on osa Radisson Blu Seaside Hotelin täydellistä muodonmuutosta ja uuden sukupolven hotellikokemusta.

Bistro Gimis etsii nyt joukkoonsa loistavaa palvelun ammattilaista kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön. Odotamme sinulta alan kokemusta, mutta arvostamme myös asennettasi. Olet tuloshakuinen ja sinulta löytyy myös näkemystä ja innostusta kehittää asiakasvuorovaikutusta entistäkin paremmaksi. Vuoroesimiehenä johdat esimerkilläsi salitoimintojen tiimiäsi ja toimit innostavana suunnannäyttäjänä.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla anniskelu- sekä hygieniapassi. Työaika painottuu iltaan.
Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi täysin uudistuneessa urbaanissa ja rouheassa hotellissa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät, sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Restaurant Manager Kristina Nyström (kristina.nystrom@radissonblu.com)
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen, sekä CV 25.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. 

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).

Työnantajakuvaus

Radisson Blu -hotelliketju kuuluu Radisson Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliryhmittymistä. Ryhmään kuuluvat Radisson Blu Hotellien lisäksi Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson sekä prizeotel -hotellit. Radisson Hotel Groupilla on toiminnassa ja rakenteilla yli 1 400 hotellia ympäri maailmaa. Radisson Blu Hotelleja on Suomessa kahdeksan, joista neljä Helsingissä sekä yksi Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä, ja yhteistä niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Kaikki Suomen hotellit ovat Green Key -sertifioituja. Radisson Hotel Group on valittu jo yhdeksänä vuonna peräkkäin maailman eettisimpien yritysten joukkoon.

Sokotel Oy on SOK:n matkailu-ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.
#wemakehospitalityhappen

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top