Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, ravintola Kappeli

Vuoropäällikkö Uusimaa 20.10.2018 ← Takaisin

Ravintola Kappelin tarina on tullut tutuksi arvokkaasta historiastaan jo 150 vuoden matkalta, eikä suotta Kappelia kutsuta ”Esplanadin helmeksi”. Ravintola oli maineessa runoilijoiden, kirjailijoiden ja taiteilijoiden kantapaikkana erityisesti 1800- ja 1900-luvulla. Tänäkin päivänä tunnetut taiteilijat näkyvät ravintolan ruokalistalla, teemoissa ja Eino Leinon kantapöytä on edelleenkin omalla paikallaan. Tunnelmallisesta kappelin kellarin juhlatilasta löytyvät alkuperäiset seinämaalaukset joita sunnuntai aamiaisella käyneet taiteilijat alkoivat koristaa kiitokseksi ravintolan seinille. 

Kappelin kahvila on yksi helsingin suosituimmista tapaamispaikoista unohtamatta legendaariseksi muodostunutta 350 paikkaista kesäterassia jossa pääsee nauttimaan aitiopaikalta Espan-lavan artistitarjonnasta sekä kauppatorin vilinästä.

Olet isossa roolissa vuoropäällikkönä vaikuttamassa ravintolan asiakaspalvelun onnistumisesta, henkilökunnan hyvinvoinnista ja sitä kautta hektisten vuorojen sujuvuudesta. Työvuorot voivat sijoittua aamuun, välivuoroon, iltaan sekä viikonloppuun. Kolmiviikkoisjaksolla tunteja tulee olemaan 90-112,5h. Suomenkieli on välttämätön ja muusta kielitaidosta on etua turistien palvelemisessa.

Odotamme sinun nauttivat monipuolisesta työnkuvasta, tehtäviisi sisältyy ravintolasalin varaustilanteen pyörittäminen, tehtävänantoa henkilökunnalle ja hektisen arjen johtamista nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Asenteesi on reipas ja hymysi säilyy kiireessäkin, kesäkaudella alaisia voi olla useita kymmeniä joten ihmisläheisyys ja positiivisuus on valttia.  Sinun ei tarvitse vielä olla esimiestyön ammattilainen, halu oppia ja kehittyä ratkaisee. 

Työsuhde on jatkuva ja tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajaltasi urasi kehittämisessä. Myöhemmässä vaiheessa sinun on mahdollista siirtyä HOK-Elannon kirjoille.

Hae heti ja ole osana Kappelin huipputiimiä!

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top