Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, ravintola Kappeli

Vuoropäällikkö Uusimaa 30.7.2018 ← Takaisin

Ravintola Kappelin tarina on tullut tutuksi arvokkaasta historiastaan jo 150 vuoden matkalta, eikä suotta Kappelia kutsuta ”Esplanadin helmeksi”. Ravintola oli maineessa runoilijoiden, kirjailijoiden ja taiteilijoiden kantapaikkana erityisesti 1800- ja 1900-luvulla. Tänäkin päivänä tunnetut taiteilijat näkyvät ravintolan ruokalistalla, teemoissa ja Eino Leinon kantapöytä on edelleenkin omalla paikallaan. Tunnelmallisesta kappelin kellarin juhlatilasta löytyvät alkuperäiset seinämaalaukset joita sunnuntai aamiaisella käyneet taiteilijat alkoivat koristaa kiitokseksi ravintolan seinille. 

Kappelin kahvila on yksi helsingin suosituimmista tapaamispaikoista unohtamatta legendaariseksi muodostunutta 350 paikkaista kesäterassia jossa pääsee nauttimaan aitiopaikalta Espan-lavan artistitarjonnasta sekä kauppatorin vilinästä.

Olet isossa roolissa vuoropäällikkönä vaikuttamassa ravintolan asiakaspalvelun onnistumisesta, henkilökunnan hyvinvoinnista ja sitä kautta hektisten vuorojen sujuvuudesta. Työvuorot voivat sijoittua aamuun, välivuoroon, iltaan sekä viikonloppuun. Kolmiviikkoisjaksolla tunteja tulee olemaan 90-112,5h. Suomenkieli on välttämätön ja muusta kielitaidosta on etua turistien palvelemisessa.

Odotamme sinun nauttivat monipuolisesta työnkuvasta, tehtäviisi sisältyy ravintolasalin varaustilanteen pyörittäminen, tehtävänantoa henkilökunnalle ja hektisen arjen johtamista nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Asenteesi on reipas ja hymysi säilyy kiireessäkin, kesäkaudella alaisia voi olla useita kymmeniä joten ihmisläheisyys ja positiivisuus on valttia.  Sinun ei tarvitse vielä olla esimiestyön ammattilainen, halu oppia ja kehittyä ratkaisee. 

Työsuhde on jatkuva ja tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajaltasi urasi kehittämisessä. Myöhemmässä vaiheessa sinun on mahdollista siirtyä HOK-Elannon kirjoille.

Hae heti ja ole osana Kappelin huipputiimiä!

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top