Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, ravintola Raffaello

Vuoropäällikkö Uusimaa 24.7.2018 ← Takaisin

Viini on runoutta pullossa ja Raffaello on välimerellisistä mauista tunnettu tunnelmallinen ravintola Helsingin Aleksanterinkadulla. Haemme Raffaellon tiimiin vuoropäällikköä.

Hakemaltamme päälliköltä toivomme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, sydämellistä otetta asiakaspalveluun ja tiimin johtamiseen, tunteen paloa ruokaa ja viinejä kohtaan sekä halua kehittää ja kehittyä. Töitä kolmiviikkoisjaksolla on ilta- ja viikonloppu painotteisesti 112,5h.

Tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajalta. Myöhemmässä vaiheessa Sinun on mahdollista siirtyä HOK-Elannon kirjoille.  

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top