Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, ravintola VENN

Vuoropäällikkö Uusimaa 24.7.2018 ← Takaisin

Ravintola VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja tarjoava VENN hakee rempseää ja ilottelevaa vuoropäällikköä!

Onko elämäsi arvokkaimpia asioita ystävät, viini ja ruoka? Luotko tunnelmaa luonnostaan? Onko pönöttäminen sinulle vierasta? Oletko sinä VENN?

Jos sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta, omaat hyvät organisointikyvyt ja tilannetajun, olet etsimämme uusi ystävä! Kolmiviikkoisjaksolla tunteja tulee ilta- ja viikonloppu painotteisesti 112,5h.

Tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajalta. Myöhemmässä vaiheessa Sinun on mahdollista siirtyä HOK-Elannon kirjoille.  

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top