Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Nokkalan Majakkaan

Vuoropäällikkö Uusimaa 23.2.2019 ← Takaisin

Nokkalan Majakka on upea rantakahvila Espoossa, jossa nautitaan mahtavista merimaisemista ympäri vuoden. Kahvilassa nautitaan päivittäin laadukkaita kahvilatuotteita, salaattilounaita ja päivittäin vaihtuvia keittoja sekä ruokalistan herkkuja. Myös erikoiskahvit, laadukkaat viinit ja muut juomat takaavat rentouttavan hetken meren äärellä. Nokkalan Majakassa on sisätilan lisäksi lasitettu terassi sekä upea, kesäinen kattoterassi.

Nyt haemme Nokkalan majakkaan tulevalle kesäkaudelle vuoropäällikköä. Työtehtäviisi kuuluvat työvuoron sujuvuudesta vastaaminen, laadukas asiakaspalvelu sekä työntekijöiden opastaminen. Edellytämme sinulta jo aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta  sekä kokemusta esimiestehtävistä. Työssäsi otat mielelläsi vastuuta ja olet esimiehenä aikaan saava sekä johdat työntekijöitä omalla esimerkilläsi. Työtunteja on tarjolla vähintään 90 h/3 vko. Työt alkavat toukokuusta ja kestävät elokuun loppuun.

Tarjoamme sinulle mahtavan kesätyöpaikan meren äärellä, mukavat kollegat ja rennon työilmapiirin. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top