Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Ouluun, Viikinkiravintola Harald

Vuoropäällikkö Pohjois-pohjanmaa 21.4.2019 ← Takaisin

Viikinkiravintola Harald on valloittanut rennolla ja kutsuvalla tyylillään jo läpi Suomen. 

Seitsemällä paikkakunnalla toimiva elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Haraldissa uskomme yhdessä tekemiseen ja vuoropäällikön tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaa onnistumaan työssään ja palvelemaan asiakkaitamme lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti.

Vuoropäällikkönä sinulta löytyy periksiantamatonta mennään vaikka läpi harmaan kiven -asennetta, hektinen a´la carte maailma tuttua ja tarjoilun salat menee vaikka vasemmalla kädellä. Olet parhaimmillasi, kun saat pitää monia lankoja käsissäsi, kiireessäkin hymy ja avoimuus säilyy ja saat asiakaspalvelu laadun pysymään toivotulla tasolla. 

Olet vahvasti asiakas- ja työntekijäpinnassa, luonnostasi kyläläiset viihtyvät kanssasi ja luottavat läsnäoloosi. Tuet jokapäiväistä toimintaa ja uskallat tarttua viikinkiruoreen, jos kyläpäällikkö niin toivoo. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä. 

Haethan heti, niin pääset mukaan huippuun viikinkiporukkaan!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top