<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Villa Wolax

Vuoropäällikkö Varsinais-suomi 29.9.2019 ← Takaisin

Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa ja tarjoaa merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin ympäri vuoden. Usean kokoustilan, saunahuvilan ja mahtavan ruuan lisäksi yritys tarjoaa erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia yritysasiakkailleen. 

 

Haemme kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen vuoropäällikköä, jolla on aikaisempaa kokemusta esimies-, tilaus- ja ala cartetarjoilijan työstä. 

Työssä vaaditaan reipasta asennetta, organisointikykyä ja kykyä hallita suuria kokonaisuuksia. Vastuualueellasi on vaihdellen ravintolasali, kokoustilat, yksityisasiakkaat, majoittujat sekä tietenkin henkilökunnan organisointi. Laajan alueen ja usean rakennuksen myötä työssä liikutaan paljon. 

Englanninkielen taito tehtävässä on välttämätön, ja ruotsinkieli luetaan eduksesi. 

Villa Wolaxiin pääsee Turun keskustasta julkisilla kulkuneuvoilla noin 20-30. minuutissa, mutta autolla kulkeminen käy näppärämmin. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen ja vaihtelevaan työhön. Mikäli Sinulle heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme, joten ota reippaasti yhteyttä! 

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top