<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Töihin lappiin

Avoimet työpaikat lapin sesongissa

Tule töihin tunturiin!

Etsitkö vaihtelua urallesi? Kiinnostaisiko sesonkityöt vilkkaassa laskettelukeskuksessa? Haluaisitko töiden ohella nauttia puhtaasta luonnosta?

Nyt sinulla, reipas ravintola-alan ammattilainen, on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä Lappiin töihin! Haemme asiakkaidemme palvelukseen kokkeja, tarjoilijoita ja baarityöntekijöitä Pohjois-Suomen laskettelukeskuksiin.

Autamme ja neuvomme sinua käytännön järjestelyissä paikalle saapumisesta asumiseen ja töiden alkuun. Enjoy on myös työntekijöidensä tukena ja tavoitettavissa koko sesongin ajan.

Katso alta avoimet työpaikat Lapin alueelta. Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysymyksiä sesonkityöhön liittyen, voit soittaa meille niin kerromme mielellämme lisää.

Vinkki

Lappiin lähtijän muistilista

Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Kehotamme ensikertalaisia lukemaan blogikirjoituksen aiheesta.

Tsekkaa tästä

Avoimet työpaikat

Paikkoja auki tällä hetkellä: 7kpl

Kokkeja Ylläkselle kevääksi 2020, ravintola Rouhe

Kokki Lappi

Aamupalakokki Leville, Hotel Levi Panorama

Kokki Lappi

Kokki Leville kevääksi, Hullu Poro Oy

Kokki Lappi

Kokkeja kesäksi Rovaniemelle, Arctic Hotel Collection

Kokki Lappi, Eezynkesä

Á la carte kokki Leville, Break Sokos Hotel Levi – Ravintola Kiisa

Kokki Lappi

Á la carte tarjoilijoita Ylläkselle kevätsesonkiin, Ravintola Rouhe

Tarjoilija Lappi

Á la carte tarjoilijoita Leville kevätkaudeksi, Hullu Poro Oy

Tarjoilija Lappi

VMP vaihtaa nimekseen Eezy – tavoitteena olla henkilöstöpalvelualan markkinajohtaja vuoteen 2022 mennessä

Henkilöstöpalveluyritys VMP muuttaa nimekseen Eezy. Nimenvaihdon taustalla on heinäkuussa toteutettu yhdistyminen toisen alan suuryrityksen, Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n kanssa. Uudesta nimestä Eezy Oyj on tarkoitus päättää muodollisesti ylimääräisessä yhtiökokouksessa joulukuussa. VMP on toiminut tähän asti usealla eri brändillä. Nyt tehdyn nimimuutoksen tarkoituksena on vahvistaa integraatiota ja yhdistää kaikki palvelut yhden Eezy-brändin alle. Eezyn liiketoiminta-alueet ovat henkilöstöpalvelut, […]

Uutinen

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen
Eezy

VMP, Smile, Personnel, Extraajat, Enjoy, Voima, Corporate Spirit ja Eezy.

Tekevät unelmien työelämästä totta nyt yhtenä Eezynä.

Lisää Eezystä >
Palaa vanhalle sivulle >
Back to top